Recepta Mona de Pasqua

Ja queden pocs dies per tenir a punt les mones! Si encara no teniu una recepta adequada per elaborar-les vosaltres mateixos aquí teniu l'enllaç al bloc de la Rosa Baró, on hi ha una entrada dedicada a explicar-vos com les podeu preparar. 


La recepta és molt senzilla i el resultat és molt i molt bo, val la pena que us atreviu a fer-les vosaltres mateixos ja que la recompensa justifica el temps de preparació. A més a més, podeu fer-ho amb els més petits i petites de casa i gaudir-ne tota la família! 

Si necessiteu els ingredients podeu passar pel Colmado, ja que hi trobareu tot allò necessari per prepara les mones: 

Des dels ingredients més bàsics (farina, ous, sucre), passant pels additius alimentaris (ametlles, gema confitada, gelatina d'albercoc i poma, fruita confitada, flors de sucre i pa d'àngel) i, fins i tot els complements decoratius (pollets, plomes i figuretes de plàstic). I, sobretot, no us oblideu de la figura de xocolata!

Aprofiteu els últims dies! 

El dissabte tenim obert tot el dia (de 9 a 13:30h i de 17 a 20:30h), per als més despistats o aquells que us descuideu algun dels ingredients! 

Bon profit i Bona Pasqua!

Comentaris

Entrades populars