3 de Febrer, Sant Blai
Mare de Déu del Candeler, segon dia de febrer;
Sant Blai a tres, endevina quin mes és!
Aquest diumenge 3 de Febrer és Sant Blai i com és tradició en aquestes terres cal menjar els BLAIETS, per no desmerèixer aquesta festivitat.
A què espereu per comprar els vostres?
Al Colmado Baró els trobareu de la Pastisseria Miquel Caelles de Reus, molt bons, i encara més si els reguem amb uns bons vins dolços com els de Verema Tardana i el Ranci de la Cooperativa Falset - Marçà.
També us deixem dos enllaços on hi trobareu la recepta per si us animeu a fer-los vosaltres mateixos:
No tot són postres... a la cuina
No tot són postres... a la cuina - Blaiets 2013
Cotó de sucre
No tot són postres... a la cuina
No tot són postres... a la cuina - Blaiets 2013
Cotó de sucre
Bon profit, bon cap de setmana i Feliç Sant Blai!
Gràcies per enllaçar la meva recepta!!!
ResponEliminaPTNTS Dolça (nototsonpostres...)
Moltes gràcies a tu per penjar receptes tan bones!
Elimina