3 de Febrer, Sant Blai

Mare de Déu del Candeler, segon dia de febrer;

Sant Blai a tres, endevina quin mes és! 






Aquest diumenge 3 de Febrer és Sant Blai i com és tradició en aquestes terres cal menjar els BLAIETS, per no desmerèixer aquesta festivitat.

A què espereu per comprar els vostres? 

Al Colmado Baró els trobareu de la Pastisseria Miquel Caelles de Reus, molt bons, i encara més si els reguem amb uns bons vins dolços com els de Verema Tardana i el Ranci de la Cooperativa Falset - Marçà


També us deixem dos enllaços on hi trobareu la recepta per si us animeu a fer-los vosaltres mateixos:

No tot són postres... a la cuina
No tot són postres... a la cuina - Blaiets 2013

Cotó de sucre





Bon profit, bon cap de setmana i Feliç Sant Blai!



Comentaris

  1. Gràcies per enllaçar la meva recepta!!!

    PTNTS Dolça (nototsonpostres...)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies a tu per penjar receptes tan bones!

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars